Innbrudd i kjellerboder

Dessverre må styret informere om at det nylig har vært innbrudd i noen av kjellerbodene. De berørte leilighetene er allerede varslet direkte, så hvis du ikke har fått varsel er du ikke direkte berørt. Men se gjerne ekstra nøye til gjenstander du oppbevarer i kjellerområdet, og ved mistenkelig aktivitet så setter styret pris på om dette meldes inn til styret@borghaven.com

Det er noen dører som har blitt ødelagt, og her er reparasjon og reservedeler allerede bestilt opp. Arbeidet vil bli gjennomført så raskt som mulig, i mellomtiden beklager vi ulemper med dører og nøkler som kanskje ikke fungerer optimalt.

Forholdet vil bli politianmeldt, og kostandene for sameiet vil bli søkt refundert fra forsikringen.

For å øke sikkerheten i Sameiet Borghaven, ønsker styret å minne alle beboere om noen viktige sikkerhetsrutiner:

  • Ikke slipp Inn ukjente: Vær forsiktig med å slippe inn personer du ikke kjenner. Hvis noen du ikke kjenner ber om å bli sluppet inn, er det bedre å være forsiktig slik at uvedkommende ikke kommer seg inn.
  • Varsle om mistenkelig aktivitet: Hvis du observerer uvedkommende som oppholder seg på fellesarealene eller oppfører seg mistenkelig, ikke nøl med å kontakte vektertjenesten Proff Security på tlf 401 02 333. De skal være på plass 10 minutter etter innringning. Husk at det er bedre å være på den sikre siden, så ring gjerne en gang for mye.
  • Vær bevisst på hva du oppbevarer i kjelleren: Hvis du ikke har fullstendig fortegnelse på hvilke gjenstander du oppbevarer i kjelleren, kan det være greit å lage en liste over hvilke verdifulle gjenstander du oppbevarer i kjelleren. Skulle det bli innbrudd i kjellerboden din vil du enklere kunne finne ut hvilke gjenstander som mangler.
  • Se gjennom kameraer: Hvis du har en bil med sentry cam/dash cam som kanskje kan ha filmet innbruddstyvene, så send gjerne filmen til styret. Hvis du har bil med sentry funksjon som ikke er påskrudd, så kan den gjerne skrus på.
  • Informer leietagere: Hvis du har leietagere informerer gjerne disse også.  

Vi forstår at denne hendelsen kan skape uro, men styret ønsker å presisere at borghaven heldigvis ikke har vært plaget med innbrudd, og styret fortsette å jobbe for å sikre at bygningsmassen er trygt,  og sameiet er et behagelig sted å bo.

Ved spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å kontakte styret.